Min blogg där jag skriver om saker i livet

Britney Spears

Posted by sandrasblogg on 27 oktober, 2014

Jag tänkte först inte alls nämna denna ”stora” nyhet men då den just nu är överallt så är det svårt att undvika den.

Jag kan tänka mig att många ej håller med i vad jag säger och ni får gärna kommentera med era åsikter

Jag vet om att det är ett val hon gjort att bli artist och vara under allmänhetens granskande ögon. Men med dagens paparazzis så blir nog allt ännu mer intensivt. Så intensivt att man kanske helt enkelt önskar att få vara anonym och eftersom det inte riktigt går så kanske man helt enkelt gör dumma, trotsiga saker.

Jag menar vi har alla dåliga dagar, vi har alla eller många gjort felaktiga val i livet som vi sen fått höra till leda av vänner och familj. Men tänk att varje minut av ens vardag, vad du än gör så är du övervakad. Vart du än går är antingen paparazzis eller fans eller vem som med en mobilkamera

Ett uppbrott är ju alltid jobbigt och jag tror som sagt inte det är annorlunda bara för att man är rik. Och sen efter det stå med 2 barn, ansöka om vårdnad och vara stenrik och bara vara 32. Ärligt jag vet många som ej hade klarat av det utan flippat ut på ett eller annat sätt. Och sen blivit så trött på allt och speciellt att inte kunna göra något åt all övervakning att det kommer till något så ”trotsigt” som att raka av sig håret ala GI Jane. Eller så kanske det visar sig att hon gör det av en anledning.

Sen givetvis där är extremt mycket i hennes beteende som jag inte tycker är bra men då man inte vet hela situationen och jag kan faktiskt inte sätta mig in i hur det skulle vara att alltid vara beskådad, allt man gör dokumenterat och många saker förvrängs. Eller hur det känns att vara 32 år och stenrik så du kan göra vad du vill utan att behöva oroa dig för pengar.

Det som för mig är lite skrämmande är att så många reagerar, diskuterar och bloggar om det. Så även jag men tänk om man istället fått samma engagemang om så bara en dag på tex klimathotet. Men jag kollar runt på olika nyheter och på nyhetskanaler och det som nämts hela dagen är detta så jag faller på vad som är största nyheten idag och bloggar om det. Suck jag måste tänka vad jag bloggar om 🙁