Min blogg där jag skriver om saker i livet

Händelselöst

Posted by sandrasblogg on 26 oktober, 2014

Nu har jag läst tidningarna och jag har dessutom hunnit med att invänta några exceptionella händelser men det verkar vara en sån där dag då det inte händer mkt alls. Egentligen är det väldigt bra för OM nåt hände skulle det ändå bara vara elände, men det blir väldigt tråkigt för en nyhetsfanatiker som mig.

Vad ska jag gorma till om? Vad ska jag beklaga? Vad ska jag beröras av? Vad ska jag glädjas åt?

Att Snygg-Erik kräver att Swartling avgår som Idol-juryns ordförande? Jag orkar inte, Erik föddes inte i går och han vet PRECIS vad Idol-konceptet går ut på så byt blöja Erik så känns det bättre sen!

Om överfallen som skakar Västerås? Jag orkar inte, det är samma som jag förfasats över många ggr tidigare – bara stadens namn som skiljer.

Att två ministrar har haft svart hemhjälp? Jag orkar inte – whats new?! Det verkar inte finnas ”vita” människor kvar i tillräcklig mängd som får förtroendeposter.

Om svampdamen som återfanns vid liv? Jag orkar inte, jag är jätteglad för henne och hennes familjs skull men den nyheten kan vi också.

Om dagens krönika från Linda Skugge? Jag orkar inte. Hon har blivit så mjäkig och har tappat provokationsnerven helt så det finns inget att uppröras över längre.

Om turen till Råsunda som känns hoppfull? Glöm det – så desperat är jag inte så jag ens överväger sportsidorna/krönikor än!

Ja, nä det är nog bara så att jag får se till att skapa mig egna händelser att orda om här i bloggen i väntan på nåt saftigt!:-)