Min blogg där jag skriver om saker i livet

Jag är glad för kramarna jag får

Posted by sandrasblogg on 31 oktober, 2014

Har träffat en väldigt härlig människa en liten tid nu. han skänker mig värme och närhet, tror nog det är allt jag behöver just nu… Vill inte ha nåt komplicerat förhållande med förpliktelser och krav, jag vill ha närhet och kramar. Och det är precis vad det är, kramar och närhet pratar lite om livet inget komplicerat alls.Känns så skönt att ha nån man kan krama om utan att det måste betyda allt för mycket. Jag har fått en kram vän, det är jag glad över, allt känns bra vi kan prata med varandra helt öppet även att vi knappt känner varandra, med andra ord det klickade rätt snabbt här, vi trivs med varandra vi kramar om varandra och är oss själva när vi ses.Jag tycker vänskap är lika härligt som kärlek just nu, man behöver inte vara kär för att få närhet här i livet. Så ligger det till med mitt liv efter denna helg, vet att jag inte har varit så aktiv på bloggen i helgen, men jag hann inte riktigt med jag ville bara bli kramad i helgen och det blev jag…. Kram på er alla andra som vill ha en kram.